STIŽE BEBA

Zaobljena Mariah ipak je trudna

Pojavivši se u petak na koncertu u jednom gradiću u američkoj državi Arkansas s kojom kilom više Mariah Carey neizravno je potvrdila glasine da je trudna te da se zbog majčinstva povukla iz filma “For Colored Girls Who Have Considered Suicide When the Rainbow Is Enuf”.

Dojam da se Mariah zaoblila zbog trudnoće pojačala je izjava njezinog supruga Nicka Cannona : – Trbušćić joj je veći. Sad se već skoro može i vidjeti. Jako sam uzbuđen!” – rekao je Nick, s kojim je pjevačica i glumica u braku dvije godine.

Trudnoću je časopisu US potvrdio i bliski prijatelj para, no kako Mariah Carey ne želi službeno objaviti trudnoću dok ne prođe prvo tromjesečje tako je njezin suprug dan poslije ublažio svoju euforičnu izjavu.

– Siguran sam da će moja supruga bilo kakve objave prvo podijeliti s obitelji i prijateljima, a ne prvo s medijima – rekao je sljedećeg jutra u radio emisiji koju vodi, a na svojem profilu na Twitteru napisao je kako će sve objave o svojim privatnim stvarima njegova supruga učiniti osobno, ako i kada ona bude spremna.

Linker
27. travanj 2024 02:16