Antun Čajkovac
OČI U OČI

Žanamari odredila datum vjenčanja

Pjevačica je gostovala na Narodnom radiju u Glazbenom showu Dalibora Petka gdje je govorila o kontroverznom video spotu za pjesmu ‘Oči u oči’: – U našoj zemlji osjetljivo je objaviti bilo što neuobičajeno. Ali svi veliki umjetnici nisu bili shvaćeni za života, tako da nije bed – kroz smijeh je rekla Žanamari Lalić. U video-spotu se svi članovi banda J’Animals, uključujući i Žanamari, te njenog zaručnika Marija Perčića, pojavljuju goli.

– Poanta nije u golotinji. Pjesma govori o susretu sa samim sobom i ogoljenju duše. Svi smo došli goli na svijet, a tako ćemo i otići -izjavila je pjevačica.

U spotu se pojavljuje i brojka 13 koja za Žanu ima posebnu simboliku: – Taj me broj prati i sve lijepe stvari koje su mi se dogodile u životu imale su u sebi taj broj. Zato će i idući velik datum u mom životu biti 13., moje vjenčanje – ispričala je pjevačica.

Nije još htjela precizirati mjesec svadbe, ali je otkrila da će vjenčanje biti na proljeće ove godine, od travnja do lipnja, a što se odabira vjenčanice tiče, pjevačica je rekla da će njena biti jednostavna, i da prstenje još nisu odabrali.

Žanamari je zaigrala i poseban kviz što joj sve ‘upada’ u oči. Osim ružnih cipela i pogriženih noktiju, pjevačica kaže da na ženama primjećuje velike lijepe grudi, a što joj još uvijek privuče pogled pogledajte u videu.

Linker
19. travanj 2024 01:14