AVANTURA U AFRICI

Žanamari Lalić: U zadnji tren sam otišla iz Egipta

Imala sam više sreće nego pameti. Dobro je da sam na vrijeme otišla – izjavila je pjevačica Žanamari Lalić koja se prije nepuna dva tjedna vratila iz Egipta. Iako pun kulturnih znamenitosti i ljepota, zbog sukoba između pristaša režima predsjednika Hosnija Mubaraka i prosvjednika, Egipat trenutno nije najpoželjnija destinacija za odmor. Ipak, dok je uživala u razgledavanju afričke zemlje, pjevačica nije ni naslućivala da će se ona uskoro pretvoriti u nesigurno mjesto.

– Nisam doživjela nikakve neugodnosti i uopće nisam imala osjećaj da se sprema revolucija. Šokirala sam se kada sam u novinama i na televiziji vidjela krvave obračune – izjavila je 29-godišnja Makaranka, koja je u Egiptu doživjela samo jednu problematičnu situaciju.

– Na putu prema Kairu pokvario nam se autobus, a novi smo čekali punih osam sati. Na sreću, bili smo u mjestu Sokna, koje obiluje hotelima i kafićima pa smo se dobro zabavili – govori pjevačica, kojoj je odlazak u Egipat bio – nagrada.

– Rad na novom albumu poprilično me iscrpio pa sam odlučila s prijateljima posjetiti Egipat. Ponestalo mi je inspiracije, a kažu da kad uđeš u piramidu ti se pokrene energija. Meni su se u Keopsovoj doslovno pokrenule čakre – izjavila je Žanamari, koja je egipatske dane provodila u društvu prijatelja i, kako sama priznaje, jako se dobro zabavila.

Povratak u Hrvatsku označio je, pak, kraj odmoru i zabavi. Žanamari je, naime, zasukala rukave i prionula poslu na novom albumu: sedam pjesama je gotovo, a uskoro planira snimiti spot za najavni singl “Napola”, čiju će režiju povjeriti Mariju Mlakaru.

Linker
05. svibanj 2024 01:13