ELIZABETH ARDEN I MULLER

Zamijenite kupon iz Glorije za poklon

Postoji li jedinstvena formula koja štiti, njeguje te oporavlja i najosjetljiviju kožu? Postoji, a njezino djelovanje ne samo da je dokazano laboratorijskim testovima, nego i iskustvom koje traje preko 80 godina.

Eight Hour Cream je danas najpoznatija i najpopularnija krema kozmetičke kuće Elizabeth Arden.

Od legendarne Eight Hour Cream nastala je i dnevna krema za lice Eight Hour Intensive Daily Moisturizer SPF 15, potom Eight Hour Cream Sun Defence for Face – lagani bezuljni losion idealan za zaštitu lica od UVA i UVB zračenja ljeti, a tu je i novi proizvod, Targeted Sun Defence Stick, za zaštitu najosjetljivijih dijelova kože od sunca.

Ako želite isprobati proizvode iz linije Eight Hour Cream ili ste im vjerni već godinama uz kupon iz Glorije u Muller parfumerijama možete dobiti više – potražite Elizabeth Arden savjetnicu za njegu kože, predajte joj ispunjen kupon koji možete naći u magazinu Glorija (koji je na kioscima od 9. lipnja) i zamijenite ga za MINI DE LUXE POKLON. Aktivnost traje od 9. do 13. lipnja ili do isteka zaliha.

Dodatni poklon iz linije Eight Hour Cream očekuje vas pri kupnji Elizabeth Arden proizvoda u vrijednosti iznad 300 kuna od 9. do 26. lipnja ili do isteka zaliha.

Linker
19. travanj 2024 08:26