Sipa/Cropix
VOLJENI OTAC

Zak, Zelda i Cody dirljivim pismima oprostili se od oca Robina Williamsa

Pokojni glumac koji si je oduzeo život 11. kolovoza u svom kalifornijskom domu iza sebe je ostavio troje djece: Zacharyja (31), Zeldu (25) i Codyja (22).

Svaki od njih napisao je pismo u kojem se oprašta od njega i javno mu odaju počast kao ocu, čovjeku i umjetnku.

“Jučer sam izgubio oca i svog najboljeg prijatelja i svijet je postao siviji. Nosit ću ga u srcu svaki dan. Molim sve one koji su ga voljeli da ga pamte kao ljubaznog, dragog i velikodušnog čovjeka kakav je bio” – glasi poruka glumčeva starijeg sina Zaka Williamsa.

“Ne postoje riječi dovoljno snažne kojima bih mogao izreći kolko sam volio i poštovao svoga oca. Svijet neće biti isto mjesto bez njega. Nedostajat će mi i uvijek ću ga nositi u srcu i bit će u mojim mislima do kraja mog života, do trenutka kada ćemo se opet sresti” – napisao je u svom emotivnom priopćenju Cody Williams.

“Moj posljednji dan proveden s ocem bio je za njegov rođendan i bit ću zauvijek zahvalna što smo moja braća i ja toga dana bili s njim i imali ga samo za sebe, budući smo ga dijelili s cijelim svijetom” – započela je svoje pismo Zelda Williams.

“On je bio topla osoba, čak i u svojim mračnim trenucima. Iako nikada neću moći razumijeti zašto je, unatoč ljubavi kojom je bio okružen i koju je davao drugima, odlučio otići, no barem malu utjehu pronalazim u tome što bol zbog njegova gubitka dijelim s cijelim svijetom” – napisala je Zelda te se zahvalila svim njegovim obožavateljima na lijepim riječima i poručila im da je njen otac bio najsretniji na svijetu što je mogao nasmijati mase.

U šaljivom tonu poručila je i onima koji šalju ne tako lijepe poruke, da će njima njen otac s neba poslati golube da im “ukrase” automobile i to netom što su ih oprali.

“Tata je bio, jest i zauvijek će ostati jedan od najljubaznijih i najvelikodušnijih ljudi koje sam ikada upoznala. Ono u što sam sada jedino sigurna je da je moj, ali i svijet općenito, postao malo siviji, mračniji i s manje smijeha jer njega više nema – završila je svoje emotivno pismo Williamsova jedina kći.

Linker
26. travanj 2024 23:56