GUETTA U ZAGREBU

Zagrijavanje u zagrebačkom Bestu

Svjetska DJ zvijezda David Guetta nastupit će 22. svibnja u zagrebačkoj Areni u sklopu Tuborg Green Beata. Povodom dolaska poznatog glazbenika, u zagrebačkom klubu The Best, u subotu 1. svibnja od 22 sata održat će se zagrijavanje za predstojeću plesnu euforiju, a glazbeno ime te večeri bit će DJ UMEK.

Ulaznice se za The Best, po cijeni od 80 kuna mogu kupiti u sustavu Eventim , a povodom partija Tuborg je za sve fanove Davida Guette pripremio i posebno iznenađenje. Naime, prvih 50 zaljubljenika u Guettinu glazbu koji s ulaznicom za zagrebački nastup Davida Guette dođu u klub The Best dobit će specijalnu narukvicu koja će im omogućiti ulazak u Tuborg Fan Pit.

Guetta je dosad surađivao s impresivnim brojem glazbenih imena, a producirao je i singl grupe Black Eyed PeasI Gotta Feeling”, koji je dospio na sam vrh top ljestvica u Americi, Velikoj Britaniji i Australiji, a na drugo mjesto u Francuskoj. Njegov je posljednji album “One Love” tijekom 2009. uzdrmao top liste širom svijeta. Prvi singl s toga albuma, “When Love Takes Over” s Kelly Rowland, dospio je na drugo mjesto top liste francuskih singlova i broj 78 na US Billboard Hot 100 top listi, dok je “Sexy Bitch” s Akonom dospio na broj 2 u Francuskoj te broj 6 u Americi. Nakon toga su uslijedile pjesme “One Love” sa Estelle i “Memories” s Kidom Cudijem.

David Guette ove je godine bio nominiran za 10 Grammya, te je osvojio onaj za najbolji remiks, a o njegovoj popularnosti svjedoči i brojka od sedamdeset milijuna otvaranja na YouTubu. Trenutačno David Guetta radi na nadolazećim albumima Madonne, Akona, Britney Spears, Kelis, Céline Dion, Lady Gage, Estelle, Shanell, Lil Jon-a, Ashanti i Kelly Rowland.

Linker
27. travanj 2024 02:03