PLES SA ZVIJEZDAMA

Zadnji ples za Franu Lasića i Mirjanu Žutić

Osjećam se ispuhano poput balona – kazao je Frano Lasić (55) nakon što je doznao da su gledatelji odlučili kako s partnericom Mirjanom Žutić mora napustiti HTV-ov zabavno-plesni show “Ples sa zvijezdama”. Glumac je u svojoj posljednjoj emisiji plesao paso doble te čak dobio umjerene pohvale žirija i 26 bodova, ali naklonost publike, koja telefonskim glasovima odlučuje tko će ispasti, ipak je bila usmjerena na Anu Ugarković i Nicolasa Quesnoita. Iako je njihov paso doble bio najlošiji i po žiriju je zavrijedio samo 24 boda, zahvaljujući gledateljima televizijska kuharica i dalje će plesati.

– Da sam zloban, kao što nisam, opisao bih vaš ples sa stihovima pjesme “O, Ana…” – kritički se osvrnuo član žirija Davor Bilman na njihov ples, a svoje riječi je podupro i lošom ocjenom – 4.

Kao i u proteklim nastupima, najbolje ocjene u četvrtoj emisiji otišle su Franki Batelić (18) i Ivi Šulentić (26). Mlada pjevačica otplesala je vatreni paso doble s Ištvanom Vargom (28) te zaslužila 36 bodova, dok je samo bod manje dobila televizijska voditeljica, koja je s Damirom Horvatinčićem plesala slow fox.

Svoju prvu desetku u showu osvojio je, pak, Gordan Kožulj. proslavljeni plivač također je s partnericom Anom Herceg plesao paso doble, a energičnošću je osvojio Dinka Bogdanića, koji mu je, za razliku od ostalih članova žirija i njihovih osmica i sedmice, dodijelio čistu desetku.

Iako je tijekom emisije skidao cipele, Vedran Mlikota (40) također je ostvario vidljivi napredak, za što su ga pohvalili članovi žirija. Slow fox s partnericom Marijom Šantek više mu je odgovarao do brzih plesova, sa od Davora je dobio opasku da je konačno ušao u plesne vode, ali samo do ispod koljena.

Linker
25. travanj 2024 08:24