OSMIJEH BEZ SRAMA

Zablistajte uz svoj novi holivudski osmijeh i pritom uštedite do 5200 kuna

Servis Dodo.hr samo danas nudi vam priliku da bezbolno ispravite svoje zube i pritom uštedite jednu plaću. Napokon si priuštite vrhunski ortodontski aparat i riješite se neugode zbog nepravilnih zubi.

Visoka cijena više nije nepremostiva prepreka koja vas dijeli od bezbrižnog uživanja u vlastitom prekrasnom osmijehu. Danas to nije slučaj jer na Dodo.hr možete odabrati najbolji ortodontski aparat po posebno povoljnoj cijeni, za koji će se pobrinuti ugledna zagrebačka Stomatološka poliklinika Pevalek & Simeon.

Ortodontski aparati više nisu rezervirani samo za djecu i mlade – sve ih više odraslih rado nosi i ne postoji dobna granica za ortodontsku terapiju. Lijepa riječ možda otvara sva vrata, no uz lijep osmijeh ona se otvaraju još brže.

Osim što u posebnoj Dodo.hr akciji možete birati između aparata za samo jednu čeljust ili obje, možete odlučiti želite li metalne ili keramičke bravice. U ponudi je moderan samoligirajući aparat, što znači da će vrijeme terapije biti kraće u odnosu na konvencionalne aparatiće. Ujedno je i jednostavniji za održavanje pa će kraće trajati i svi kontrolni pregledi, koji su za Dodo.hr korisnike besplatni. Dodatne prednosti aparata sa samoligirajućim bravicama su i bolja higijena, udobnost te estetika.

Akcija je dostupna samo 13. studenoga, a više pojedinosti saznajte na Dodo.hr i naručite se brzo i sigurno kod svog dobrog doktora.

Linker
24. travanj 2024 08:42