U NOVOJ GLORIJI

Za poslovni uspjeh najvažnije su dobra ideja i kemija među suradnicima

Modna ikona i osnivačica Büroa 24/7, koja je obilježila 3. rođendan hrvatske verzije svog web portala, otkriva kako je izgradila medijsko carstvo i s poslovnom partnericom Mirelom Forić Srnom postala bliska prijateljica.

– Kad smo se Mirela i ja upoznale, odmah smo shvatile da imamo slične afinitete, a za poslovni uspjeh najvažnije su strategija, dobra ideja i kemija među suradnicima – otkrila je ruska trendseterica tokom svog boravka u Zagrebu.

– Kako sam došla ravno iz Londona, spavala sam samo tri sata pa sam malo umorna i uz to prehlađena. No, žao mi je što se ne mogu dulje zadržati u Hrvatskoj. Svake godine s Mirelom dogovaram zajedničko ljetovanje u Dubrovniku, ali mi uvijek iskrsne neki posao ili me spriječe majčinske obaveze – rekla je uoči povratka u Moskvu, gdje živi sa suprugom, biznismenom Aleksejem Mihejevim, četverogodišnjim sinom Georgeom i 11-mjesečnom kćeri Anom.

Priču o Miroslavi Dumi i njenom kratkom, ali upečatljivom posjeti Zagrebu čitajte u novoj Gloriji koja je na kioscima od 26. studenoga.

Linker
25. travanj 2024 02:21