PR
ŠESTERO ODLAZI U FINALE

X FACTOR U polufinalnoj emisiji show napustili Antonio Krištofić i Adnan i Tarik

U polufinalnoj live emisiji popularnog showa X Factor Adria nastupilo je osam natjecatelja, a u finale, koje će se održati u Kombank Areni 21. lipnja, odlazi samo njih šestero – Iva Ćurić, 9 Control, Highway Trio, Amel Ćurić, Bobi Mojsovski i Magdalena Bogić.

Polufinale je otvorio Jacques Houdek izvevši pjesmu Nov čovjek, a u live emisiji nastupili su i prošlogodišnji finalist Lukijan Ivanović, koji je predstavio svoju novu pjesmu Hajde voli me, te crnogorski umjetnik Slavko Kalezić.

Ipak, najveće iznenađenje večerio bio je hrvatski maneken Vlaho Arbulić, dečko Tatjane Dragović s kojom ima kćer Luce, a koji je u polufinalnoj emisiji premijerno izveo svoj prvi singl Bla bla .

Prvi od polufinalista nastupio je Antonio Krištofić koji je izveo Massimovu pjesmu Iz jednog pogleda. Njegova mentorica bila je zadovoljna nastupom i naglasila kako jedva čeka da snime njegov prvi singl. Massimo i Željko poručili su mu da je jedinstven i fantastičan, dok je Tonči priznao da mu je teško biti objektivan s obzirom da se radi o Massimovoj pjesmi.

Facebook

FOTO: Facebook

Bend 9 Control svoju izvedbu pjesme Rule The World posvetili su svojim obožavateljima, a pokazali su da ih čak ni tehničke poteškoće ne mogu obeshrabriti.

– Ovakve stvari se događaju, no i pored toga bili ste pravi profesionalci. Ali ukoliko mislite da ste oštećeni, možete tražiti da ponovno nastupite – poručio im je Željko, a podržali su ih i ostali mentori.

Magdalena Bogić svoj je nastup u polufinalu posvetila najboljoj prijateljici Mariji, a mentori su joj nakon izvedbe pjesme Ginem poručili da ih oduševljava njen glas, energija i pozitivnost kojom zrači, a ima tek nepunih 17 godina.

Massimov natjecatelj Amel Ćurić posvetio je pjesmu svima koji ga podržavaju i izveo Teške boje/Are You Gonna Go My Way. Massimo je priznao da je neizmjerno ponosan svaki put kad Amel stupi na scenu te da ga uvijek uspije iznenaditi.

Iva Ćurić u polufinalnoj emisiji otpjevala je pjesmu Klinka, koju je posvetila svojem Đakovu.

– Ti si jednostavno drugačija. Tvoj glas je umirujuć, mazi dušu i neki novi svijet se otvara kada ti pjevaš – kazao joj je Massimo, a Aleksandra joj je poručila da ima nevjerojatnu karizmu.

PR

FOTO: PR

Bend Highway Trio nastupio je s pjesmama Par godina za nas/Ti si sav moj bol benda Ekatarina Velika, a njihov nastup oduševio je Željka koji im je poručio da je to njihov najbolji nastup dosada.

– Meni je bilo malo teško jer sam puno radio s bendom EKV. Ali vi niste avion koji leti na tuđim pjesmama, imate svoj izričaj i samo nastavite tako – kazao im je Massimo.

Aleksandrin natjecatelj Bobi Mojsovski za nastup je odabrao pjesmu Counting Stars, koju je posvetio svojoj obitelji koja nije propustila ni jedan njegov nastup. Massimo je primijetio da je ta pjesma bila rizičan odabir za polufinale, dok su mu Tonči i Željko poručili da se nadaju da će predstavljati Makedoniju u finalu u Areni.

Duo Adnan i Tarik za svoj su nastup spojili Magazin i Deep Purple, a ta kombinacija nije se svidjela mentorima. Željko im je poručio da mu je to najbolji njihov nastup, ali da mu je Smoke on the Water bio višak, dok je Tonči zaključio da su oni brend koji je obilježio ovaj X Factor.

twitter

FOTO: Twitter

Najmanji broj glasova u polufinalu osvojio je Antonio Krištofić i odlukom publike neće nastupiti u finalu. Pjesmu spasa pjevali su duo Adnan i Tarik i Magdalena Bogić, a prema odluci žirija u finalu će nastupiti Magdalena.

Linker
07. travanj 2024 16:55