Foto: Facebook
POSTAJE SVE NAPETIJE

X FACTOR Tonči Huljić: Stvarno sam zločest, ali...

Nadomak nastupa u live emisiji – polovica kandidata nije prošla dalje, dok je druga polovica dokazala kako posjeduje ono nešto, x factor za kojim članovi žirija tragaju.

Kuća sudaca u kojoj se kandidati predstavljaju svojim mentorima i njihovim gostima bila je velik izazov za Aleksandru Kovač i Tončija Huljića koji su morali odlučiti o prolasku kandidata u sljedeći, najiščekivaniji krug natjecanja – live emisije.

Nakon što su prošlog vikenda Massimo i Željko Joksimovi odabrali svoje kandidate , sada su to učinili Aleksandra i Tonči.

Uz veliku pomoć Petra Graše, Tončijeva misao vodilja prilikom odabira kandidata bili su ekspresija lica, raspoloženje te općeniti dojam prilikom nastupa, a posebno ga je zanimala i povezanost te lojalnost unutar skupina pa je jednom muškom bendu postavio pravi izazov.

Foto: Facebook

– Jedan od vas mi radi disbalans i netko je višak. Ja vas vidim kao tročlani, a ne četveročlani bend. Dat ću vam vremena da malo o tome razmislite pa mi kažete svoju odluku – rekao je Tonči muškoj grupi 9 Control, a potom ih ostavio nasamo.

Zbunjeni pjevači nisu dopustili da ih taj izazov razdvoji te su se odlučili držati zajedno te niti jednog člana nisu željeli izbaciti.

– Stvarno sam zločest, ali to će im koristiti u daljnjem natjecanju – rekao je Tonči iza kamere prije nego što je kandidatima otkrio kako je sve to bio samo izazov te da im čestita na daljnjem proslasku.

Infinitas, 9 Control te AnđeliNE su Tončijeva najjača trojka te u jednoj od tih skupina vidi pobjednika X Factora.

Osim Tončija, na mukama je bila i Aleksandara kojoj je u odluci pomagala kolegica Kaliopi te je među šest iznimno talentiranih muških natjecatelja odabrala trojicu koja su je posebno oduševila. Odlučila je kako Ilija, David i Antonio sljedeći vikend nastupaju u live emisiji.

Foto: Facebook

U emisije uživo ići će ukupno 13 natjecatelja – 12 po izboru mentora i jedan po izboru publike jer svaki od natjecatelja koji će biti izbačen u ovoj fazi showa ima priliku biti vraćen u natjecanje odabirom publike.

Linker
19. travanj 2024 22:01