x factor adria
ŽELJKO I MASSIMO ODABRALI

X FACTOR Natjecateljice nisu skrivale suze: Bolje bih prošla da nije bilo Nine Badrić

U novoj epizodi popularnog showa X Factor Adria započela je nova faza pod nazivom “Kuće sudaca” u kojoj se kandidati predstavljaju svojim mentorima i njihovim gostima – u kućnoj atmosferi.

Massimo, Željko Joksimović, Aleksandra Kovač i Tonči Huljić moraju od svojih šest kandidata odabrati samo troje za iduću fazu natjecanja – nastupe uživo.

U ovoj emisiji svoje su kandidate birali Massimo, koji ima kandidate starije od 27 godina, i Željko, čiju šestorku čine djevojke.

Massimu je u donošenju odluka pomagala Nina Badrić, koja je bila presretna što je mogla sudjelovati u odabiru najboljih i što nije morala ostati te onima koji nisu prošli priopćiti tužne vijesti.

Od šestero kandidata starijih od 27 godina popularni pjevač odabrao je troje, koji su “spoj kvalitete i x factora”, pa su u daljnje natjecanje prošli Nikola Marjanović, Jelena Đurić i Amel Ćurić.

Nina i Massimo najviše su bili oduševljeni Jeleninim nastupom, a popularni pjevač priznao je da je “pola pjesme bio naježen od pete do vrha glave”.

– Od svih kandidata ona me razvalila. Vidi se da pjeva za sebe. Svi su fantastični, ali ova cura je biser – komentirala je Nina nakon njenog nastupa.

Iz natjecanja su ispali Almir Ismaili, Srđan Lazić i Danijela Večerinović, koju je ispadanje najviše pogodilo.

– Mislim da bih prošla s drugim članom žirija i mislim da bih bolje prošla da Nina Badrić nije birala – priznala je razočarana Danijela.

Željko je svoju trojku birao uz pomoć dugogodišnjeg prijatelja, producenta X Factora, Mirka Vukomanovića, a iz svoje grupe, koju je nazvao najljepšom i najnježnijom, odabrao je Magdalenu Bogić, Katarinu Simić i Ivu Ćurić.

Popularni srpski pjevač nije skrivao da mu je odabir bio vrlo težak, a najteže od svega bilo mu je reći Mariji Belada, Tijani Vlajković i Antoniji Dori Pleško da ne nastavljaju natjecanje.

Osobito teško mu je palo što je kući poslao Tijanu i to samo zbog njenih godina.

– Pjevala si maestralno. Imali smo jako težak zadatak jer si bila fantastična. Jako si mlada i zbog toga sam danas odlučio da ti ideš kući – rekao joj je Željko i pozvao ju da s njim nastupi na jednom od njegovih koncerata.

U idućoj emisiji popularnog showa X Factor Adria svoje će kandidate birati Tonči Huljić i Aleksandra Kovač, a u emisije uživo ići će ukupno 13 natjecatelja – 12 po izboru mentora i jedan po izboru publike jer svaki od natjecatelja koji će biti izbačen u ovoj fazi showa ima priliku biti vraćen u natjecanje odabirom publike.

Linker
06. prosinac 2022 21:20