facebook
SVA LICA LJUBAVI

X FACTOR Massimo ostao bez još jedne kandidatkinje - show napustila Danijela

U petoj live emisiji popularnog glazbenog natjecanja X Factor Adria, pod nazivom Sva lica ljubavi, nastupio je drugi dio natjecatelja, a glazbeno natjecanje završilo je za Danijelu Večerinović.

Aleksandra Kovač, Tonči Huljić, Željko Joksimović i Massimo nisu skrivali oduševljenje nastupima svojih kandidata, a sve teže pronalaze riječi za opisivanje njihovih sve savršenijih nastupa.

Tako je Aleksandra svog kandidata Antonija Krištofića nazvala jedinim biserom Jadranskog mora, a njegov nastup pohvalili su i ostali mentori.

– Vidi se da sazrijevaš kao osoba, bilo je više muškosti, više agresije u tvom nastupu – rekao mu je Tonči, dok je Massimo bio zadovoljan njegovim nastupom jer je pokazao da zna ukrotiti vibrato kada treba.

Facebook

FOTO: Facebook

– Stiže pjevač pun strasti, a kako je ova večer posvećena ljubavi, ovaj studio mogao bi eksplodirati od njegovog glasa i emocija – najavio je Massimo svojeg kandidata Amela Ćurića, čiji je nastup Aleksandra nazvala fenomenalnim, a njegov mentor naglasio da se osjećao kao da gleda gostovanje neke velike zvijezde.

Nakon što je produkcija odlučila da se vraća u show, svoj prvi live nastup odradila je i Danijela Večerinović, koja je naglasila da ništa ne zamjera svom mentoru Massimu i Nini Badrić te da smatra da su svoj posao odradili profesionalno.

instagram

FOTO: Instagram

– Sretan sam što si se vratila. Čuje se da si promukla, ali vidjelo se da si dala posljednji atom svoje snage – komentirao je njen nastup Željko, a Tonči je pohvalio to što je prestala eksperimentirati i postala “normalna” te da mu je jedno veliko i pozitivno iznenađenje. Ipak, Aleksandra se nije složila s Tončijem pa joj je poručila da se ne mora truditi biti normalna jer je savršena takva kakva je.

Bend 9 Control svojim je nastupom pokazao da napreduje iz emisije u emisiju, kao što je to napomenuo Massimo, a njihov mentor Tonči samo je kratko komentirao i nastup nazvao superiornim.

twitter

FOTO: Twitter

Milan Bukilić je prema Aleksandrinom mišljenju “mladi gospodin kojeg bi svaka majka poželjela za zeta”, a svojim je nastupom toliko oduševio da su Tonči i Željko zaključili da bi bila velika greška kada ga Crna Gora iduće godine ne bi poslala na Eurosong.

– Imao si vatren nastup, ali stilisti te već drugi tjedan zaredom zakidaju, ugase te u vizualnom smislu i sve ono što ti možeš dati – izjavio je Massimo koji vrlo često nije zadovoljan odabirom stilista.

Nastupom Magdalene Bogić Massimo nije bio u potpunosti zadovoljan jer je bilo intonativnih problema, a navikla ih je na savršenost.

– No kad se uzme u obzir tvoja mladost i vatrenost, to je bio svjetski nastup – izjavio je popularan pjevač, dok je Tonči odabir pjesme nazvao hrabrim s obzirom da je Vanna nevjerojatan i specifičan vokal.

Ipak, njen mentor Željko bio je izuzetno zadovoljan njenim nastupom: – Bila si odlična, energetski savršena i ja sam fasciniran jer imaš samo 17 godina i odlično si odradila vrlo zahtjevan nastup.

instagram

FOTO: Instagram

Princ iz Makedonije, David Temelkov, osim za nastup, dobio je komplimente i za novu frizuru, a Tončiju je i kod njega nedostajalo “muškosti”, ali su mu se ostali mentori odlučili suprotstaviti.

– Ti si jednostavno jako pristojan, razmisli je li to za 21. stoljeće, jer takvi kasnije ispadnu papci. Ja pokušavam probuditi muškarca u tebi, nedostaje malo testosterona, malo agresije – poručio mu je Tonči, ali i nakon reakcije ostalih mentora malo promijenio priču i zaključio da se ipak ne treba mijenjati.

– Ti imaš takvu boju glasa, ti si mladi gospodin i to će uvijek biti traženo bez obzira koje stoljeće bilo. Samo se ti drži romantike – rekao mu je Massimo koji se zbog podužeg Tončijevog kometara zabrinuo da neće ostati vremena za njegove riječi podrške.

Na kraju emisije p jesmu spasa pjevali su Milan i Danijela, a Aleksandra nije mogla sakriti suze jer je njen kandidat ponovno završio u duelu i k tome još pjevao pjesmu koju su napisali njeni roditelji.

Žiri na kraju nije mogao odlučiti – Danijela i Milan su dobili po dva glasa, pa su o njihovom ostanku odlučivali glasovi publike, a natjecanje je napustila Danijela, još jedna Massimova kandidatikinja.

–> X FACTOR Razočarani Massimo: Život nije baš pravedan

Linker
18. travanj 2024 20:43