Foto: Facebook
TREĆA LIVE EMISIJA

X FACTOR Emisiju obilježile emocije i rasprava oko kilograma kandidata

Treća live emisija popularnog regionalnog glazbenog showa X Factor Adria predstavila je sedam natjecatelja koji su pokazali kako se snalaze u zadatku pjevanja pjesme s Eurosonga.

Pjevanje pjesama s Eurosonga odvijalo se u dva nastavka pa nakon što je u prošloj emisiji show napustio Nikola Marjanović, mnogi su shvatili kako samo talent i karizma nisu dovoljni.

–> X FACTOR Show napustio Nikola Marjanović, Nina Simić razočarala žiri

Massimo, Aleksandra Kovač, Tonči Huljić i Željko Joksimović dobro su pripremili svoje kandidate, međutim neki su ipak svoju glazbenu točku završili kao veći, a neki kao manji pobjednici.

Natjecateljski dio treće live emisije popularnog glazbenog showa otvorio je Bobi Mojsovski kojemu je ovo bio prvi nastup uživo, a kao jedan od povratnika – talentirani pjevač apsolutno je oduševio publiku i žiri.

– Volio bih da mogu pjevati poput tebe – komentirao je Željko nastup mladog pjevača, dok je Tonči ostao bez teksta.

Massimo je također bio zadovoljan njegovim povratkom, a Aleksandra nije mogla kriti zadovoljstvo jer je upravo ona mentorica talentiranog Bobija.

Još jedan povratnički nastup nakon Bobija odradila je muška grupa Highway Trio koja je svojim talentom i simpatičnošću osvojila publiku.

Pjesma Zauvijek moja odlično je sjela mladom bendu, a žiri je pohvalio njihov odmak od dosadašnjih izvedbi.

– Trebate raditi na pjevačkoj kondiciji – komentirao je Massimo, dok se ostatak žirija složio kako zvuče poput pravog benda i da su unatoč nesavršenostima – bili odlični.

Foto: Twitter

Mlada Iva Ćurić oduševila je prošlotjednom laganom izvedbom pjesme Diamonds, no ovoga puta sve je ostavila bez teksta brzom izvedbom pjesme Satellite i plesnim pokretima koji su je pokazali u jednom novom svjetlu.

– Jako sam ponosna i bila si fenomenalna večeras – izjavila je Aleksandra, dok ju je Tonči još jednom pohvalio kako uvijek uspije svaku pjesmu učiniti svojom.

– Toliko slatko si to otpjevala da je to prekrasno i savjetujem ti da ostaneš svoja – rekao je Željko za kraj.

Jedan od najmlađih natjecatelja Ilija Mihailović otpjevao je pjesmu Fairytale prilikom čije izvedbe je pokazao i svoj glumački talent.

– Svojom simpatičnošću i eventualne nesavršenosti uspiješ isfolirati – komentirao je Tonči, dok je Željko izjavio kako sve bolje izgleda, ali i odlično pjeva.

– Ja bih htio da prestane ta opsesija kilažom – izjavio je Massimo i dodao kako bi trebao prestati na to misliti, dok je Aleksandra otkrila kako je jako ljuta na mladog pjevača jer dan prije nije dovoljno jeo i radi toga mu je pozlilo.

– Ne zanima me koliko imaš kilograma, nastavi s time što radiš jer ti odlično pristaje – komentirala je Aleksandra za kraj.

Foto: Twitter

Magdalena Bogić već je osvojila publiku i žiri, a u istom tonu nastavila je dalje. Izvedba pjesme Oro sve je ostavila bez teksta.

– Bilo je sugestivno i jako dobro – izjavio je Massimo, dok je Aleksandra rekla kako ima odliku odličnog pjevača jer se u svim pjesmama odlično snalazi i sjajno zvuči.

– Ti si potpuno formirana pjevačica – rekao je Tonči, a Željko je dodao kako su nastup i izvedba bili jednostavno – božanstveni.

AnđeliNE posebnu pažnju uvijek privlače svojim izgledom pa je tako bilo i ovoga puta. Stilski usklađene i mladenački odjevene mlade pjevačice oduševile su mnoge obožavatelje izvedbom pjesme Waterloo poznate švedske skupine ABBA.

– Lijepo ste izgledale, ali mi je žao jer niste ovo bolje otpjevale. Nedostajalo mi je energije – izjavio je Željko, dok je Aleksandri bilo odlično.

– Bile ste jako simpatične – izjavio je Massimo i dodao kako su bile puno bolje nego prošli puta, a Tonči je potvrdio da je jako zadovoljan njihovim nastupom.

Foto: Facebook

Večerašnji show zaključio je nastup Amela Ćurića izvedbom pjesme Lejla.

– Što ti radiš ovdje? Zašto nisam na nekom tvom koncertu – našalila se Aleksandra, a time je željela reći kako je nastup bio odličan.

– Uživao sam slušajući te – izjavio je Željko koji se pohvalio kako je tu pjesmu napisao upravo on, a dodao je i da je nastup bio fenomenalan.

Foto: Twitter

Nakon sedam odličnih nastupa, najmanji broj glasova publika je ponovno dala Anđelinama, a prvi puta i mladom Iliji Mihailoviću.

Nakon pjevanja pjesme spasa – žiri se nije mogao složiti oko daljnjeg prolaska pa su pravila showa takva da natjecanje napusti kandidat ili skupina s najmanjim brojem glasova publike, a ovo puta to su bile AnđeliNE.

Djevojke su se zahvalile na prilici, no nisu mogle skriti tugu i razočarenje zbog ispadanja iz showa koji im je zasigurno otvorio mnoga vrata.

Večerašnja emisija donijela je još jedno iznenađenje i najavila kako se u sljedećoj emisiji vraća još jedna kandidatkinja – Danijela Večerinović.

Linker
23. travanj 2024 22:36