NOVA SENZACIJA

Willow Smith - rođena za zvijezdu

Kad su mu prvi put pustili snimku hip hop pjesmice “Whip My Hair”, slavni američki rapper Jay-Z naćulio je uši i mudro promrmljao da će to sigurno biti hit. Kad su mu rekli da je tu zaraznu glazbenu numeru snimila devetogodišnja curica, nije mogao vjerovati svojim ušima. A kad su mu rekli da je ta curica Willow Smith , kći slavnog glumačkog para Willa Smitha (42) i Jade Pinkett Smith (39), od iznenađenja je skoro bubnuo na leđa. Nakon toga Jay-Z više nije gubio vrijeme i s malenom je odmah potpisao ugovor za cijeli album, koji će izdati njegova producentska kuća Roc Nation.

Ovih dana u Americi se počeo vrtjeti i videospot za pjesmu “Whip My Hair”. U spotu Willow Smith, s dva dijamantića na usnama i maštovito nalakiranim noktima, divlje vitla svojim dugim, tankim pletenicama u ritmu pjesme za kojom su američki školarci već poludjeli. Glas joj zvuči zrelije i čvršće nego što bi se očekivalo od curice te dobi, pa joj glazbeni kritičari predviđaju sjajnu pjevačku karijeru i uspoređuju je s pokojnim Michaelom Jacksonom , koji je prvi hit snimio kad mu je bilo osam godina.

Sve u svemu, malena Willow Smith pjeva, pleše i glumi kao velika, a njezin otac ne može sakriti koliko je sretan zbog uspjeha svoje mezimice s kojom je prije tri godine glumio u filmu “Ja sam legenda”. Glumila je ona u još nekoliko filmova, kao i njezin tri godine stariji brat Jaden Smith , koji se također pojavljuje u spotu, ali izgleda da će se Willow Smith brže i više proslaviti kao pjevačica. Želja joj je da zapjeva s Lady Gagom , koju obožava i s kojom dijeli sklonost prema modnim ekstravagancijama, a kako je dobra prijateljica s teen-senzacijom Justinom Bieberom, u bliskoj se budućnosti očekuje i njihov zajednički nastup.

Nevio Pintar

Linker
28. travanj 2024 17:47