U CENTRU SKANDALA

William Levy: Nisam ljubavnik Jennifer Lopez

Kubanski glumac William Levy , zvijezda meksičke sapunice “Oprezno s anđelom”, u samo jednom danu postao je poznat i u Americi, ali ne na način na koji j­e on to sanjao. Naime, 30-godišnji Levy, za kojim uzdišu brojne djevojke u Latinskoj Americi, u američkim tabloidima je proglašen glavnim krivcem za raspad braka Jennifer Lopez i Marca Anthonyja .

Tko je William Levy?

Kubanski Brad Pitt, kako mu tepaju mediji u domovini, zbližio ses 41-godišnjom pjevačicom na snimanju njezinoga spota “I’m Into You”. Iako nije bilo službene potvrde da ih veže išta više od prijateljstva, vruće scene sa snimanja spota te činjenica da je Levya samo nekoliko tjedan nakon toga napustila njegova supruga Elizabeth Gutierrez, s kojom je bio u braku osam godina, američkim je novinarima bila dostatna da zaključe “gdje ima dima ima i vatre”.

­

No, tračeve o njegovom preljubu William Levy je oštro demantirao.

– Jedina veza koja postoji je striktno profesionalna. Ništa više od toga – kazao je njegov glasnogovornik za internetsku stranicu TMZ.

No, više od tračeva o ljubavi prema Jennifer Lopez, mladoga glumca trebaju zabrinjavati optužbe da je koristeći prevaru i prisilu zaveo maloljetnicu. Naime, Levy je sredinom prošle godine optužen da je 19. srpnja 2010. namamio neimenovanu maloljetnicu u svoju hotelsku sobu u Glendale te ju prisilo na seks. Prema optužnici, tijekom seksa glumac je djevojku gušio, prisilio na oralni seks, a na kraju joj prenio i spolnu bolest.

Kubanski glumac nije opovrgnuo da je spavao s djevojkom, ali je opovrgnuo da je do seksa došao uz prisilu te je naglasio da mu je djevojka lagala da ima 19 godina. Ujedno je istaknuo da ga je nakon jednonoćne avanture djevojka pokušala ucijeniti te je tražila 950 tisuća dolara da medijima ne ispriča svoju priču.

Parnica je još uvijek aktivna, no ne zna se kada će biti sljedeće ročište.

Linker
14. travanj 2024 20:58