JLP / Perez/X17online
OSOBNA TRANSFORMACIJA

Will Smith teško se oporavlja od neuspjeha

Slavni glumac otkrio je da se zbog novog filma Focus osjeća kao da je pod posebnim povećalom javnosti, tim više jer je njegov pretposljednji film podbacio zbog čega se dugo vremena osjećao jako loše i bespomoćno.

Promovirajući film Focus Will Smith (46) otkrio je kako je snimanje bilo jako katarzično i simbolično se poklopilo s njegovom osobnom, emocionalnom i poslovnom transformacijom koju je proživljavao od pretposljednjeg filma Zemlja: Novi početak.

– Nakon što je film potpuno podbacio, trebalo mi je vremena da shvatim da je ipak sve u redu. Da sam još uvijek živ, vjeran sebi i bez obzira na jedan neuspjeli projekt i dalje ću dobivati druge angažmane na drugim projektima – otkrio je slavni glumac svoja unutarnja previranja.

– Trebalo mi je vremena da shvatim da sam ja i dalje dobra osoba te da moram pustiti sva očekivanja i fokusirati se na put, a ne odredište – zaključio je Will poznat po svojoj ljubavi prema životnoj mudrosti.

– Odlučio sam ne brinuti ni o čemu nego se prepustiti i što god u životu bude, bit će. Ne brinem – zaključio je za kraj Will.

Linker
24. travanj 2024 07:10