ZALJUBLJENI GLUMAC

Will Smith obožava svoju suprugu i nakon 15 godina

Will Smith (43) i njegova supruga Jada (40) svojim su skoro petnaestogodišnjim brakom svijetli primjer Hollywooda u kojem se zvijezde obično natječu čija će zajednica trajati kraće.

– Trudimo se uvijek stavljati obitelj na prvo mjesto. Biti tu jedno za drugo i provoditi vrijeme s djecom je najvažnije. Ozbiljno shvaćamo svoje roditeljske dužnosti. – izjavio je glumac za magazin People. Par ima dvoje djece: Jadena (13) i Willow (11), a Smith iz prvog braka ima sina Treya (19).

Za vrijeme snimanja filma “Muškarci u crnom 3” glumac je svaki vikend letio iz New Yorka za Los Angeles kako bi vrijeme provodio sa svojom obitelji. Nedavno su se pojavile glasine kako je njegov brak u krizi, ali Will za svoju suprugu ima samo riječi hvale.

– Presretan sam što imam nekoga poput Jade. Ona je stvarno nevjerojatna žena i majka. Snažna je, kao da je uopće ne dotiču težina i pritisak života. Tako je smirena u svim životnim situacijama da mi se čini kako može podnijeti bilo što i jednostavno obožavam to kod nje. – zaljubljeno je dodao glumac. Par se upoznao na snimanju serijala “Princ iz Bel-Aira”, a vjenčali su se u prosincu 1997. godine.

Linker
14. travanj 2024 21:12