POSRNULA DIVA

Whitney Houston ponovno na odvikavanju

Iako se nakon sedmogodišnje pauze albumom “I Look to You” pokušala vratiti na scenu, pop-diva Whitney Houston (47) ponovno je “posrnula”. Pjevačica uz koju su se u posljednjih sedam godina najčešće vezale riječi poput “kokain”, “rehabilitacija” i “raspad braka” , zatražila je pomoć u kli­nici za odvikavanje od droga i alkohola, priopćila je njena glasnogovornica Kristen Foster.

Popularnoj glazbenici život izmaknuo kontroli 1992., neposredno nakon što je snimila hit-film “The Bodyguard”. Tada – na vrhuncu slave – upoznala je Bobbyeja Browna za kojeg se vjenčala iste godine, a 1993. rodila je njihovu kćerkicu Bobbi Kristinu. Njihov brak bio je problematičan od samog početka, a mediji su stalno prenosili glasine o Brownovim prevarama, iznosili dokaze da je suprugu fizički zlostavljao, ali i izvještavali o njenoj ovisnosti o narkoticima.

Punih sedam mjeseci zvijezda hita “I Will Always Love You” provela je zatvorena u kući, odjevena u spavaćicu, te je tonula sve dublje u ovisnost o drogi, priznala je Whitney Houston koja se 2007. razvela od problematičnog glazbenika.

Linker
19. travanj 2024 21:07