REKORDER?

Warren Beatty spavao s više od 12000 žena

Warren Beatty (72), američki glumac, redatelj i scenarist, oduvijek je na glasu kao neprikosnoveni holivudski zavodnik, a prošli tjedan u knjizi Star: How Warren Beatty Seduced America otkrivene su nove pojedinosti njegovih afera, iako je zvijezda preko odvjetnika već izdao priopćenje za javnost, kojim je pobio niz tvrdnji iznesenih u biografiji.

Sudeći po tekstu u tabloidu New York Post, autor njegove biografije Peter Biskind, izračunao je da je glumac spavao s 12,775 žena, “a to je brojka u koju nisu uračunati usputni poljupci i usputni seks”, kako tvrdi. U objavi za javnost, glumčev odvjetnik Bertram Fields demantirao je navedenu brojku te kaže kako biografija ni u jednom trenutku nije autorizirana.

– Biskindova mučna i dosadna biografija mog klijenta nije autorizirana te se nije smjela objaviti pod tvrdnjom da ju je sam Beatty autorizirao. Sadrži mnoge krive podatke i namjerno koristi citate koji su neistiniti. Ostali mediji trebali bi se suzdržati prenošenja dijelova teksta iz biografije koja je očito izmišljena – oštro je primijetio odvjetnik.

Warren se oženio glumicom Anette Bening 1992. godine, a prije toga je bio s mnogim poznatim ženama, poput Jane Fonde, Joan Collins, Janice Dickinson, Julie Christie, Natalie Wood i Madonne.

Linker
14. travanj 2024 02:00