MIKI MANOJLOVIĆ I DARIA LORENCI

Vrući seks u bračnom krevetu

Glumci su sjajni, snimatelj Slobodan Trninić je u odličnoj formi, ekipa je izvrsna. Ukratko, nemam nikakav alibi za grešku – zapisao je redatelj Rajko Grlić u svom blogu, koji od početka snimanja filma “Neka ostane među nama” vodi na Glorijinoj internetskoj stranici.

A da glumci slušaju svojeg redatelja, moglo se vidjeti već nekoliko dana nakon početka snimanja, kada su Miki Manojlović i Daria Lorenci snimili prvu delikatnu scenu u filmu. Naime, “Neka ostane među nama” priča je o petero ljudi u potrazi za ljubavlju i srećom u Zagrebu, a kako Grlić i scenarist Ante Tomić ništa nisu htjeli skrivati, kamera će u toj potrazi snimiti nekoliko ljubavnih scena. A s obzirom na to da u filmu glume bračni par, nekako je bilo logično da prva takva scena pripadne Mikiju i Dariji.

Srpski glumac Miki Manojlović u filmu glumi “bonviviana zaraznog osmijeha” Nikolu, koji besramno juri žene, dok je Lorenci njegova deset godina mlađa supruga Anamarija, koja je nekoć pozirala njegovom ocu, slavnom slikaru. Njih dvoje su probili led, no do kraja snimanja ljubavne scene pred kamerama očekuju i Bojana Navojca, Natašu Dorčić i Kseniju Marinković.

Josip Jurčić

Sve o filmu “Neka ostane među nama” pronađite na posebnoj Glorijinoj podstranici te službenoj stranici filma.

Linker
20. travanj 2024 01:54