ZABLUDJELI SUPRUG

Vrući ples Antonija Banderasa s mlađom djevojkom

Od početka srpnja nagađa se o mogućem razvodu Antonia Banderasa (51) i Melanie Griffith (54). Glumica se, naime, u nekoliko prilika pojavila bez vjenčanog prstena, a Antonio se u svibnju tijekom festivalu u Cannesu zabavljao s mlađim djevojkama. Jedna od njih bila je i bolivudska glumica Mallika Sherawat, za koju se doduše ne zna koliko ima godina (riječ je o jednoj od poznatijih kontroverzi indijske filmske industrije), ali se zna da je svakako znatno mlađa od španjolskog kolege.

Njihov vrući ples na jahti milijardera Paula Allena svakako je Melanie mogao dati povoda sumnji – osim što pokazuje znatan ritmički talent, Antonio se prilično blisko previja s Mallikom, kojoj je to sve samo ne mrsko.

– S Mjeseca se moglo vidjeti da je Mallika Antoniju privlačna. Nije mogao skinuti ruke s nje, a kad su plesali izgledao je kao najsretniji čovjek na svijetu. Privio ju je k sebi i rekao joj da je predivna – otkrio je glumičin stilist.

Antonio je i u travnju koketirao s nepoznatim damama, taj put plavokosima.

– Melanie je u komi. Ne samo da će izgubiti ljubav svog života već je i njezina karijera gotova dok Banderasova i dalje napreduje. Mislim da je Melanieno samopouzdanje potpuno propalo i vjerovala je da je Antonio svojim ponašanjem namjerno muči – otkrio je izvor blizak paru magazinu National Enquirer.

Griffith i Banderas vezu su započeli 1995. godine na snimanju filma “Two Much”, vjenčali su se godinu dana poslije, a 24. rujna 1996. dobili su kćer Stellu. Melanie je za vrijeme braka nekoliko puta bila na odvikavanju od tableta, a na posljednjem, 2009. godine, uz nju je bila cijela obitelj, uključujući sina Alexandera (26) i kćer Dakotu (22) iz proteklih brakova.

Linker
24. travanj 2024 12:11