JEDNA OD NAJUSPJEŠNIJIH MISICA

Vratila se Fani Čapalija

Fani Čapalija (39), Miss Hrvatske 1993. godine koja je ostala zapamćena po svom, sada već legendarnom odgovoru It’s ok, na pitanje što misli o predstavljanju misica u kupaćim kostimima, već dugo vremena ne pojavljuje se u medijima.

Možda i predugo, zaključili su mnogi nakon što su vidjeli fotografije Fani iz novog spota klape Rišpet u kojima Splićanka naprosto blista.

U spotu za pjesmu Ne more vrime kojom će se klapa predstaviti na nadolazećem Splitskom festivalu prekrasna bivša Miss Hrvatske i Miss Europe poput vile lebdi ulicama Trogira, dok zaljubljeni mladić ne može zaboravitti osjećaj koji ga prati od kad ju je prvi puta ugledao.

– Ovo je za mene san. Moja je obitelj iz Trogira, ovim sam ulicama trčala kao mala, a sada u spotu omiljenog mi Rišpeta predstavljam naljepši ljudski osjećaj ljubav. Ima li veće ljepote nego slaviti sreću, podsjetiti se na lijepe trenutke i drage osobe! Vjerujem kako ćemo svi ovom pjesmom otploviti mislima daleko izjavila je jedna od najljepših žena svijeta Fani Čapalija.

Jedna od naših najuspješnijih misica ulicama starog grada Trogira šetala je u kreacijama modne dizajnerice Monike Sablić, a kako je to izgledalo na snimanju spota provjerite u fotogaleriji!

Linker
25. travanj 2024 20:26