HAYDEN PANETTIERE

Voli starije muškarce

Hayden Panettiere navodno je u vezi s britanskim voditeljem Steveom Jonesom. Zvijezda serijala „Heroji“ uživala je u večeri s 32-godišnjim Jonesom u otmjenom londonskom restoranu Nobu Berkeley, prije nego su se zaputili na obližnju zabavu kod prijatelja.

-Bili su u grupi ljudi, među kojima je bio i David Furnish, suprug Sir Eltona Johna, ali Hayden i Steve bili su očarani jedno drugim i nisu se obazirali na društvo – izjavio je jedan od gostiju poznatog restorana.

19-godišnja glumica i PETA-ina aktivistica donedavno je bila u vezi s glumačkim kolegom Milom Ventimigliom koji je, baš kao i Jones, bio od nje stariji 13 godina.

-Ne upuštam se u veze s dečkima svojih godina – otkrila je nedavno glumica, priznavši da „pada“ samo na starije muškarce.

Također je izjavila da jednog dana želi veliku obitelj, s barem četvero djece, te da čeka da se pojavi prava osoba s kojom bi je mogla zasnovati. Njezinog novog odabranika povezivali su s nizom holivudskih zvijezda koje je intervjuirao u svom showu T4: Halle Berry, Paris Hilton, Pamelom Anderson…

Gordana Kolanović

Linker
25. travanj 2024 11:32