BESPRIJEKORNI UVOJCI

Vojvotkinja Catherine vlasnica je najpoželjnije frizure

Sad već kultnu frizuru Jennifer Aniston, koja dobro stoji gotovo svakoj ženi, na prvom mjestu na ljestvici najpoželjnijih frizura zamijenili su opušteni uvojci britanske vojvotkinje, pokazala je jedna online anketa.

Žene diljem svijeta dive se vojvotkinjinoj frizuri jer su joj uvojci uvijek besprijekorni, a opet izgledaju prirodno i opušteno. Catherine od Cambridgea ima kosu koja, bez obzira na prigodu, izgleda prirodno i sjajno te nikad nije viđena u javnosti bez dobre frizure – lijepo uređenu kosu imala je čak i kad je pred kamere stala niti 24 sata nakon što je rodila princa Georgea.

Jennifer Aniston, čija je frizura dosad redovito pobjeđivala u sličnim anketama, kazala je kako vojvotkinji Catherine zavidi na lijepoj kosi.

– Ne znam uređuje li si sama kosu ili joj to radi frizrer, ali uvijek izgleda savršeno. Nije joj lako, stalno je pod povećalom. Kad meni kosa loše izgleda, jednostavno ju svežem u rep – priznala je glumica koju su paparazzi doista puno puta uhvatili s neurednom kosom.

JLP
Linker
28. travanj 2024 21:22