Vojvotkinja Catherine: pripreme za porodiljni

Na svoju posljednju protokolarnu obvezu prije odlaska na rodiljni dopust, vojnu paradu 15. lipnja u povodu kraljičinog službenog rođendana – onaj pravi Elizabeta II. slavi 21. travnja – Catherine M­i­­ddleton (31) došla je bez princa Williama (31), kočijom u kojoj su joj društvo pravili princ Harry (28) i Camilla, vojvotkinja od Cornwalla (65). Njezin muž je, naime, sudjelovao u paradi pa joj se pridružio tek poslije, kad se na balkonu Buckinghamske palače okupila cijela kraljevska obitelj. Odjevena u kaputić Alexandera McQueena, veselo je čavrljala s mužem i šurjakom prije nego što je otišla kući, svjesna da je nikakve protokolarne obveze više neće ometati u pripremama za skorašnje majčinstvo.

Proteklih tjedana, primjerice, bila je kuma broda Royal Princess, a nešto ranije s mužem je posjetila muzej filmskih rekvizita u studijima kompanije Warner Bros i zabavljala se mašući čarobnim štapićem iz filmova o Harryju Potteru…

Princ William se sad mora razdužiti u zrakoplovnoj bazi u Angleseyu u Walesu, u kojoj je radio kao pilot spasilačkog helikoptera, te sa suprugom pripremiti dječju sobu u Nottingham Cottageu u Londonu, gdje će živjeti dok se u rujnu ne usele u palaču Kensington koja se obnavlja.

Pročitali ste skraćeni tekst o vojvotkinji Catherine. Cijelu priču o pripremama za rođenje prestolonasljednika potražite u tiskanom izdanju časopisa Gloria (br. 963). Ovdje se možete pretplatiti na PDF izdanje Glorije– u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan broj, no najviše štedite ako se pretplatite na 24 mjeseca.

Linker
25. travanj 2024 02:41