Foto: Splash
S KRALJEVSKOG DVORA

Vojvotkinja Catherine i princ William pronašli savršenu dadilju

Vojvotkinja Catherine (32) i princ William (31) napokon su se odlučili za dadilju koja će, po njihovom mišljenju, najbolje brinuti oko njihovog osmomjesečnog sina Georga, javlja Us Weekly .

Maria Teresa Turrion Borrallo nedavno je počela raditi za kraljevski par te će im biti pratnja na nadolazećem službenom putovanju na Novi Zeland.

Iz palače zahtjevaju da se baš poput svih ostalih zaposlenika poštuje njena privatnost, kao i privatnost njene obitelji i prijatelja.

– Nećemo dati nikakve daljnje informacije o Mariji i njenom zaposlenju, ali ćemo reći kako su vojvotkinja i princ oduševljeni njenim angažmanom – stiglo je u priopćenju s dvora.

Nagađanja o dadilji su počela početkom mjeseca kada je viđena kako gura kolica Kensingtonskim vrtovima.

Marija je Španjolka koja više od dva desetljeća stanuje u Velikoj Britaniji, a završila je London Norland fakultet koji se bavi specijalizacijom za brigu o djeci i treningom dadilja.

Prije njenog dolaska Georgova dadilja je bila Jessie Webb koja je čuvala prinčeve Williama i Harrya dok su bili djeca. Izašla je iz mirovine samo za malog Georga nakon što se rodio.

Prince William, Duke of Cambridge and Catherine, Duchess of Cambridge leave the Lindo Wing of St. Mary's hospital with their newborn baby son on July 23, 2013'/HUSSEINANWAR_1833.05/Credit:ANWAR HUSSEIN/SIPA/1307241839
Sipa/Cropix / SIPA

Foto: Sipa/Cropix

Linker
20. travanj 2024 03:18