AFP/ John Stillwell/Cropix
PRINC I VOJVOTKINJA LJUTI

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea zabrinuti za sigurnost malog Princa

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea zabrinuti su za sigurnost svojeg jednogodišnjeg sina jer vjeruju da jedan paparazzo uhodi malenog princa Georgea.

Vojvotkinja Catherine (32) i princ William (32) žele svom sinu osigurati mirno djetinjstvo, a osobito privatnost koliko mogu, te im je dosta jednog fotografa koji na sve načine pokušava fotografirati princa Georgea u šetnji s dadiljom.

Kap koja je prelila čašu dogodila se prošlog tjedna kada je tjelohranitelj malenog Princa otkrio kraljevskoj obitelji da je za vrijeme šetnje fotograf rekao nešto čime je dao naslutiti da nadzire svakodnevno kretanje njihovog sina.

Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea odlučili su poduzeti pravne korake kako bi spriječili fotografa, a osobito jer se boje za njegovu sigurnost.

U službenoj izjavi Kensingstonske palače stoji i da vojvotkinja Catherine i princ William žele da njihov sin ima što normalnije djetinjstvo te da niti jedan roditelj ne bi tolerirao da netko uznemirava njegovo dijete za vrijeme igre u parku i to na dnevnoj razini.

Ove vijesti o uhođenju princa Georgea dolaze u vrijeme kada vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea očekuju drugo dijete, a vojvotkinja Catherine još se uvijek bori s teškim jutarnjim mučninama zbog kojih je otkazala sve obaveze.

Linker
25. travanj 2024 03:28