KRISTIJAN RAHIMOVSKI

Voilim tatu Akija, ali ne želim forsirati naš odnos

Zagrebački pjevač Kristijan Rahimovski (29) pobjednik je treće sezone reality showa Farma, a kući se vratio s 269.000 kuna. Smršavio je sedam kilograma, ali nije mu žao muke jer je, kaže, dokazao da nije tek sin glazbenika Akija Rahimovskog . Pobjedu planira proslaviti sredinom srpnja, na prvi rođendan svog sina Filipa.

Jeste li se uspjeli naspavati? – Nisam, odmah sam krenuo s pripremama za snimanje spota za svoj četvrti singl te za album koji bi trebao biti objavljen u studenom. Imat ću posla još najmanje deset dana, a tek onda planiram otići na odmor u Rovinj.

Rekli ste da je prvo što želite učiniti nakon izlaska iz Farme provesti noć sa suprugom Ivom u hotelu: jesu li se vaša očekivanja ispunila? – To bih želio zadržati za sebe. Reći ću samo da je supruga ponosna na mene jer u showu nisam učinio ništa čime bih osramotio nju ili sebe.

Kako ćete potrošiti osvojeni novac? – Dio ću uložiti u produkciju novog albuma, a ostatak za kredit i uređenje stana koji supruga i ja planiramo kupiti iduće godine, jer sada živimo kao podstanari na Trešnjevci.

Jeste li se čuli s ocem Akijem Rahimovskim? – Nisam, ali ne bih želio mnogo govoriti o njemu. Tijekom svih ovih godina nismo uspjeli izgraditi dobar odnos i teško je očekivati da će se nešto popraviti preko noći. Volim ga, ali ne želim ništa forsirati, treba pustiti da vrijeme učini svoje.

Damir Leljak

Linker
18. travanj 2024 14:28