NAGRADNI NATJEČAJ

Vodimo vas na premijeru filma Carol - prijavite se!

Priča o intrigantnom ljubavnom odnosu dviju žena u New Yorku 50-ih godina prošlog stoljeća oduševila je publiku i kritiku, ali i američku Akademija filmskih znanosti i umjetnosti koja je obje glumice nominirala za Oscara.

Cate Blanchett nominirna je u kategoriji glavne ženske uloge, a Rooney Mara za svoj zlatni kipić natječe se u kategoriji najbolje sporedne glumice.

Dirljiva priča, impresivna gluma i odična kostimografija najjači su aduti ovog filma, a Gloria.hr vodi vas na svečanu premijeru koja se održava 26. siječnja s početkom u 20h u Cinestaru Avenue Mall (dvorana 7).

Podijelit ćemo 5 pozivnica (jedna vrijedi za dvije osobe) čitateljima koji u maksimalno 10 riječi odgovore zašto bi baš oni trebali osvojiti nagradu.

Na nagradni natječaj možete se prijavljivati u petak cijeli dan (22.1. do ponoći), a sretni dobitnici o načinu preuzimanja nagrada bit će obaviješteni mailom u ponedjeljak do 12 sati.

Sve što trebate učiniti je poslati nam svoj odgovor zajedno sa svojim podacima (ime, prezime, adresa i broj telefona/mobitela) na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Linker
18. travanj 2024 06:09