MARKO TOLJA

Vođen osjećajima

Mladi riječki glazbenik Marko Tolja posjeduje astrološku energiju Raka koja, upotpunjena vrlo intenzivnim i strastvenim strujanjima planeta iz Škorpiona, daje njegovoj romantičnoj, maštovitoj i osjećajnoj osobnosti veliku dozu fatalnosti, snage, energije, odlučnosti i strasti. Iako uglađen i fin, u stanju je zbuniti i iznenaditi druge svim onim karakteristikama koje “čuče” pritajene u njemu. Zvjezdani zagrljaj Sunca i Venere poklanja mu fizičku privlačnost, šarm i zavodničke talente.

Uvijek će znati kako svojim pjesmama dotaknuti srca pripadnica ženskog spola, a iskustva koja će steći putem ljubavi i odnosa s drugim ljudima, bit će bitna za njegovo sazrijevanje, kao i za samospoznaju. Mars udružen s energijom Saturna u znaku Škorpiona je vrlo snažna, ali i prigušena energija koja krasi velike stratege i autoritete. On je vrlo usmjeren na ono što želi ostvariti i pritom ne dopušta da mu tuđi utjecaji ometaju putovanje prema cilju. Ako na bilo koji način ugrozite ono što mu je sveto, od vrlo drage i ljubazne osobe sposoban je u trenu se pretvoriti u vrlo opasnog neprijatelja. Marko je čovjek iznimno velike samokontrole, no život ga ponekad zna odvesti u posve nepredvidljivom smjeru.

Često će u životu posve neplanirano “izletjeti” iz tračnica života i naći se u nepoznatoj situaciji koju on sam nikada ne bi planirao ili izabrao. No, upravo su takve okolnosti, i ono što će putem njih doživjeti, presudne u obogaćivanju i širenju njegovog iskustva. U iduće dvije godine vjerojatno je da će vrlo naporno raditi kako bi ostvario svoje ambicije. Očekuje ga i rušenje iluzija o nekim za njega važnim osobama, a kad je ljubav posrijedi, lako je moguće da mu srce “zarobi” osoba koja će biti nešto starija od njega.

Linker
03. svibanj 2024 14:15