GOSTI KAO KUHARI

Vlatka Pokos pokazala kulinarske sposobnosti

Govedina, teletina, piletina, tuna, povrće ili čak voće – sve se to može pripemiti u svega nekoliko minuta, a što je najzabavnije – kuhar možete biti upravo vi. Koncept je to novootvorenog restorana Black Rock, gdje gost ima priliku na užarenom vulkanskom kamenu sam ispeći svoj obrok – nema dugog čekanja na hranu, a niti pritužbi da beefsteak nije dovoljno pečen.

– Restoran ima dvije gastronomske karte: jednu sa uobičajenim specijalitetima koju je sastavio naš šef kuhinje Robert Slogar, te Black Rock kartu s koje gost bira sirove meso te ga sam, ili uz asistenciju kuhara, sprema na svom stolu na crnom vulkanskom kamenu zagrijanom 400 stupnjeva Celzija – objašnjava Josip Majher, voditelj restorana smještenog tik do košarkaške dvorane Dražen Petrović, popularn Cibone.

Osim što je jelo brzo gotovo te vrlo ukusno, prednost je što se priprema bez masnoća i začina, pa je stoga i vrlo zdravo. Black Rock u ponudi ima i bogatu vinsku kartu te izvorne hrvatske proizvode za čiju kvalitetu jamči tvrtka Izvorno.hr.

– Meso ima odličan miris, kako mu odoliti? – komentirala je Vlatka Pokos, koja inače i kod kuće meso voli pripremati na sličan način. A ukusnom obroku na otvorenju nisu mogli odoljeti niti mnogi poznati, među njima Zoran Mamić, Zlatan Zuhrić Zuhra, Goran Grgić, Ivan Mišetić, Maja Cvjetković, Jelena Orešković….

Maja Jurović

Linker
26. travanj 2024 07:52