pr
RUŽIČASTA NIT

Vlatka Pokos podržala hvalevrijednu inicijativu

Poznata voditeljica bila je jedna od mnogih koji su podržali inicijativu vizažistice Marije Butković Ružičasta nit koja je ovaj tjedan predstavljena u Zagrebu.

Udruga za poboljšanje kvalitete života žena oboljelih od karcinoma te osoba oboljelih od alopecije Ružičasta nit osnovana je s ciljem pružanja edukativne, humanitarne, medicinsko-estetske potpore ženama u fazi kemoterapije i rehabilitacije te osobama oboljelima od alopecije ili ozlijeđenima u nesrećama, požarima i sličnim situacijama.

– Godišnje se u Hrvatskoj otkrije oko 2300 novih slučajeva raka dojke, a ta je brojka iz godine u godinu u porastu. Odstranjenje jedne ili obje dojke za mnoge žene predstavlja psihofizičku traumu. S obzirom na to da u našoj zemlji brojne žene ne znaju za mogućnost repigmentacije areola i bradavica, pokrenula sam projekt njihove besplatne repigmentacije, te ponovne pigmentacije obrva izgubljenih zbog kemoterapije ili alopecije. Želim omogućiti ženama da se osjećaju i izgledaju bolje, prihvaćenije i sretnije – izjavila je vizažistica Marija Butković.

Sve informacije o radu udruge, donacijama i programu mogu se pronaći na službenoj web stranici www.ruzicastanit.hr.

Predstavljanje udruge podržale su i Ivana Delač Đolo, Kristina Krepela, Nika Fleiss i mnogi drugi.

Pogledajte fotogaleriju!

Linker
18. travanj 2024 21:46