FINANCIJSKE MUKE

Vlatka Pokos: Nije mi lako, imam ogroman stambeni kredit

Vlatka Pokos, hrvatska pjevačica s 20-godišnjim stažem na sceni, u utorak je gostovala u koprivničkom klubu Nautilus, gdje je predstavila svoju knjigu ”Život u raju”, piše Slobodna Dalmacija.

Osim o knjizi, pred tridesetak prisutnih, u ugodnoj i intimnoj atmosferi, Vlatka je ispričala što je trenutno muči, a što veseli u životu.

– Volim lijepe stvari i pokušavam si život uljepšati kad god stignem. Tako ću si recimo skuhati finu večeru, aranžirati stol sa svijećom i pustiti si lijepu glazbu makar ću večerati sama. To činim jer si pokušavam uljepšati život i zato ne idem na brojne ”evente” na koje me svakodnevno pozivaju – opisala je Vlatka svoj način života.

Napomenula je kako je živciraju trenutne zvijezde na hrvatskoj sceni jer ništa ne rade i samo se fotografiraju.

– I ja bih se mogla svaki dan tijekom ljeta fotografirati u izazovnim kupaćima i bila bih u svim medijima, ali to ne želim raditi – kazala je pjevačica i voditeljica, rodom iz Sokolovca, sela pored Koprivnice.

Dodala je kako u Hrvatskoj postoje vrlo zli ljudi u što se uvjerila tijekom vrlo teške životne situacije kada je završila na ulici.

– Žene u Hrvatskoj nemaju nikakva prava, a sve institucije koje postoje ne vrijede ništa – rekla je popularna pjevačica.

Napominje kako je nju spasila činjenica što poznaje bogate i vrlo utjecajne ljude u Hrvatskoj od kojih je lako tražila uslugu.

– Što može jedna obična žena kad joj se dogodi nešto slično mojoj situaciji – pita se Vlatka koja za sebe tvrdi kako, unatoč percepciji javnosti, nije bogata.

– Imam nešto veća primanja od prosječnog Hrvata, ali i veće izdatke tako da nisam uopće bogata. Imam ogroman stambeni kredit i skupi leasing za automobil pa mi nije lako – kazala je Vlatka.

G. Obran / Podravski list

Originalni tekst pročitajte ovdje

Linker
20. travanj 2024 10:56