ŽIVOT U RAJU

Vlatka Pokos: Neka se gospođa Kerum pazi Alke

Nakon što je njezin prošlotjedni intervju Gloriji, ali i objavljeni ulomci iz knjige “Život u raju”, postao jednom od najkomentiranijih tema u državi, pjevačica Vlatka Pokos odlučila je u novom broju Glorije (br. 804) pojasniti neke situacije, ali i odgovoriti na zle tvrdnje osoba koje su se osjetile prozvane.

Tako je Alka Vuica za Slobodnu Dalmaciju izjavila je da iskreno žali Vlatku i da je psihički nestabilna osoba, a razgovarajući s Glorijinom urednicom Dianom Šetkom, napadnuta pjevačica prokomentirala je svoj odnos s kolegicom.

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Vlatka Pokos otkrila sve

– Ona se ponaša kao da nikog nema osim nje i njezinih potreba i njezinih osjećaja. I baš je briga što su svi ti ljudi u brakovima i što njihovoj djeci sigurno nije lako slušati o intimnim odnosima Alke Vuice s njihovim očevima – kazala je Vlatka Pokos, aludirajući i na ljubavnu vezu Alke Vuice i Igora Štimca, te je ujedno poslala i upozorenje Fani Horvat , djevojci splitskog gradonačelnika Željka Keruma i majci njegovog dijeteta.

Kako se mijenjala Vlatka Pokos

– I još nešto: preporučila bih novopečenoj gospođi Kerum da drži podalje Alku Vuicu od svog mužića jer njezine aspiracije i odnosi s gospodinom su daleko od prijateljskih – kazala je Pokos, koja je u intervjuu progovorila i što misli o navodnoj trudnoći Dolores Lambaše, kakav je bio komentar njezinog bivšeg supruga Josipa Radeljaka te kako je njezina obitelj primila cijeli skandal.

Cijeli intervju s Vlatkom Pokos pročitajte u novom broju Glorije (br. 804) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
20. travanj 2024 06:37