MLADA I ZRELA

Vlatka Pokos: Najdražom mi ostaje čestitka male Lane

Omiljena voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos svoj će današnji 42. rođendan nažalost provesti u krevetu za koji je prikovana gripom. Ipak, prijatelji koji je od ranoga jutra zovu kako bi joj čestitali razveselili su je na dan koji provodi pomiješanih emocija, sjećajući se dirljivih, lijepih i manje lijepih trenutaka svoga života.

– Nije ovo prvi put da sam bolesna na rođendan. U tim trenucima shvatite koliko su želje za zdravljem doista potrebne i zato mi nikada nije teško ponoviti da mi je ono najvažnije – poručila je.

Vlatka nije planirala veću proslavu, ali je svoj dan željela provesti u društvu bliskih osoba.

– Čim ozdravim popit ću barem piće s prijateljicama i prijateljima. Trebalo je to biti danas…

Potresena i dirnuta, Vlatka se prisjetila najdraže rođendanske čestitke.

– Prije pet godina također sam bila bolesna. Rano ujutro malena Lana u sobu mi je donijela buket ruža. To je organizirao njen otac, ali sama ih je donijela… Raznježim se pri svakoj pomisli na taj trenutak – rekla je sjetno.

Za okrugle se obljetnice Vlatka više potrudi oko proslave, pa otkriva kako su joj 30. te 40. rođendan također bili lijepi. Premda joj nije običaj samu sebe častiti, ovoga će puta napraviti iznimku.

– Nemam se običaj nagrađivati na rođendane, ali par cipela ipak ću si pokloniti – odlučna je.

Iako se još nije navikla na broj godina koji pronalazi pored svoga imena, pjevačica i voditeljica uspješno je preuzela najbolje od mladosti i zrelosti.

– Osjećam se jako mladom u duši, a to se odražava i na mom fizičkom izgledu. Imam puno sreće sa svojim tijelom, pa nemam osjećaj da starim. No osjećam se i zrelo u puno stvari – stekla sam sigurnost u sebe i riješila se strahova iz mlađih dana – zaključila je slavljenica.

Linker
19. travanj 2024 06:07