EKSKLUZIVNO U GLORIJI

Vlatka Pokos: Mia Begović je moja najveća neprijateljica

Započevši u jesen 2001. vezu s tada 58-godišnjim Josipom Radeljakom , pjevačica Vlatka Pokos doista je vjerovala da su joj se otvorila vrata raja. Bila je impresionirana, zaljubljena, sretna i spremna odgajati njegovo dijete koje se svoje majke, glumice Ene Begović , niti ne sjeća. Nije joj smetalo ni što je gotovo 30 godina stariji od nje. Smatrala je da godine donose ozbiljnost i sigurnost i bila je polaskana što se u nju zagledao tako šarmantan i naočit muškarac.

No, vrlo brzo je shvatila da glamurozan život o kakvom je sanjala ima i drugu stranu. I svoju cijenu. Spoznala ju je kad ju je suprug prije tri godine izbacio iz stana. O tome su poznati svi detalji jer je par Radeljak-Pokos u svoj razvod vrlo transparentno uvukao javnost. Ali knjiga koju je 40-godišnja pjevačica ovih dana dovršila otkrit će kakav je taj brak bio iza zatvorenih vrata, kakav je tretman u njemu imala, kakvim je ljudima bila okružena i kako se ljubav pretvorila u život pun laži, intriga i ponižavanja. A unatoč tomu nazvala ju je “Život u raju”.

– Od obožavane žene kojoj su se slale crvene ruže i poruke, postala sam dio posluge koja se s mora vraćala u automobilu s prtljagom – otvoreno progovara Vlatka u razgovoru s Glorijinom izvršnom urednicom Dianom Šetkom.

Poslušajte Vlatkinu pjesmu “Kako god bilo” za CMC festival

Pjevačica i voditeljica navodi kako je u knjizi iskreno opisala svoj odnos s Josipom Radeljakom te ljudima koji s kojima su se družili. Sve je osobe nazvala pravim imenima jer, kaže, bilo bi apsurdno da koristi nekakva lažna imena kad svi znaju o kome se radi te dodaje kako se nikoga ne boji.

Miju Begović , Alku Vuicu , Snježanu Mehun , Niku Kalogjeru , Renatu Vučić …- odgovara Vlatka na pitanje kogoa sve spominje u knjizi – U svakom slučaju, bit će mnogo zanimljivih detalja o svim ljudima koji su bili dio mog života i koji su u jednom za mene vrlo teškom trenutku bili prema meni zli i nezahvalni. Poput Mije Begović kojoj sam uvijek činila samo dobro, konačno i omogućila joj da se stvari s Dikanom izglade pa da opet može viđati Lanu, a ona mi je okrenula leđa i postala moja najveća neprijateljica.

Cijeli intervju s Vlatkom Pokos, ali i ekskluzivne odlomke iz knjige “Život u raju”, pronađite u novom broju Glorije, koji na kioske dolazi u četvrtak, 27. 5. 2010.

Linker
17. travanj 2024 18:13