SAMO U GLORIJI

Vlatka Pokos: Gorki okus pobjede

Iako je oslobođena optužbe da je zlostavljala kćer svog bivšeg supruga, Lanu Radeljak, voditeljica Vlatka Pokos (42) ne likuje. Priznala je to u velikom intervju za novi broj tjednika Gloria, koji je na kioscima od 13. rujna.

– To doživljavam kao iskušenje kroz koje sam morala proći. I premda nemam odgovor na pitanje zašto sam baš ja sve to morala proći, sve je to moj život i ničega se ne odričem – kaže Vlatka Pokos, koja je odlučila prvi put progovoriti o toj za nju vrlo bolnoj temi, zbog koje je često bila u suzama.

Oslobađajuća presuda donesena je 18. srpnja, ali tek ovih dana javnost je saznala za nju. U razgovoru s Glorijinom urednicom Dianom Šetkom, Vlatka Pokos prisjetila se tog stresnog dana.

– Počelo je u 8.30 sati, a završilo u 12.40. Sudac je saslušao još posljednja dva svjedoka i rekao da će presudu donijeti u 13 sati. Izašli smo van i nakon dvadesetak minuta se vratili. Ne mogu opisati kakav je osjećaj sjediti na optuženičkoj klupi uz optužbu da si zlostavljao dijete. Zatim smo svi ustali i sudac nam se obratio protokolarnim rečenicama – u ime Republike Hrvatske optužena Vlatka Pokos oslobađa se svih optužbi. Tada sam zaplakala – kazala je Vlatka Pokos.

Sve detalje o pirovoj sudskoj pobjedi Vlatke Pokos doznajte u novom broju tjednika Gloria, koji je na kioscima od 13. rujna, ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
13. travanj 2024 11:01