EKSKLUZIVNO

Vlatka Pokos: Divno sam odgojila Lanu

– Ne znam odakle toj osobi toliko drskosti da priča o stvarima o kojima ništa ne zna i upušta se u jednu vrlo opasnu igru, jer riječ je o djetetu koje ona ne poznaje, a koje sam ja odgojila – komentar je Vlatke Pokos na optužbe Dolores Lambaše da je zlostavljala Lanu Radeljak. Vlatka, koja se dosad suzdržavala komentirati bivšeg supruga Josipa Radeljaka i njegovu novu djevojku te odgovarati na otrovne strelice koje su joj oboje upućivali, progovorila je u ekskluzivnom intervjuu za Gloriju te najavila da će Dolores zbog tih optužbi tužiti za klevetu.

Na optužbe o zlostavljanju Vlatka Pokos ima za reći samo kako misli da je Lanu Radeljak, u šest godina koliko je provela s njom, divno odgojila te da se nada da je “bar nešto od toga u njoj ostalo”.

– Ne znam što to Dolores Lambaša ima o meni komentirati i zašto bi nju vrijeđalo to da na mene sliči, jer joj to može biti samo kompliment. Mogu samo reći da smatram kako su njih dvoje iedalan par i neka me ostave da živim – iskrena je Vlatka.

Dolores Lambašu upoznala je na jednom partyju dok je još bila u vezi s Franom Lasićem, otkriva Vlatka koju ljuti što ju Dolores naziva tetkom jer je samo 11 godina starija od nje, a “izgleda puno mlađe”.

Pjevačica i voditeljica otvorila je srce i ispričala detalje o vezi s Marinom Radićem, koji ju je povrijedio kazavši nedavno, nakon što su u Glorji objavljenje njihove fotografije s krstarenja Jadranom, kako mu je veza s njom bila samo avantura te kako je ona nesređena osoba.

Cijeli intervju s Vlatkom Pokos pročitajte u novom broju Glorije (br. 776), koji na kioske dolazi u četvrtak, 19. studenog.

Linker
26. travanj 2024 00:33