TOPLINA I SNAGA

Vlatka Pokos: Divno bih zvučala s Tomislavom Bralićem

Pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos (41) lijepo zagrebačko prijepodne provela je u društvu bibinjskog pjevača Tomislava Bralića (42), poznatog interpreta dalmatinske pjesme, čiji se moćni glas proslavio ponajviše u sklopu klape Intrade.

– Ja sam velika Tomislavova obožavateljica. Nakon dugo vremena sreli smo se na jednoj gaži gdje je pjevao s klapom Intrade, pa smo dogovorili kavicu – potvrdila je Vlatka.

– Upoznali smo se na Zadarfestu 1993. godine kada smo oboje još bili vrlo mlađahni. Tomislav nije samo najljepši vokal na ovim prostorima, već je i divan čovjek. Jako ga volim i radujem se kad god ga sretnem. On nikada ne odrađuje nastupe, već im se posve predaje i ima sjajnu komunikaciju s klapom – pojašnjava pjevačica.

Iako je druženje na kojem su se prisjetili svojih početaka u glazbenim vodama bilo privatne naravi, Vlatka Pokos ne isključuje ni mogućnost profesionalne suradnje s Bralićem.

– Bilo bi divno da jednoga dana zajedno nastupimo. Ta odlična ideja pala je i meni već na pamet, jer vjerujem da bi se naši vokali dobro slagali. Ja imam topao glas, a on tu divnu solističku snagu. Sigurna sam da bi mi to bio jedan od najdražih nastupa u životu i da bismo odlično zvučali – zaključila je Vlatka Pokos.

Linker
24. travanj 2024 23:34