Splash / Doug Meszler / Splash News
VELIKA SREĆA

Vjenčanje Cameron Diaz puno smijeha, pjesme i anegdota

Nakon što je godinama tvrdila da nije tip osobe koja se mora vjenčati kako bi bila u sretnoj vezi, slavna glumica ipak je uplovila u bračnu luku i to nakon samo osam mjeseci veze.

Cameron Diaz (42) i Benji Madden (35) vjenčali su se u domu slavne glumice u prisustvu najbliže obitelji i prijatelja.

– Presretni smo jer svoje novo životno poglavlje započinjemo okruženi našim najmilijima – izjavio je par u službenom priopćenju.

Na listi uzvanika našla su se brojna slavna imena poput Reese Witherspoon i Gwyneth Paltrow, dok su ulogu djeveruša imale njene najbolje prijateljice Drew Barrymore, Nicole Richie, sestra Chimene i asistentica Jesse Lutz.

Cameron je na sebi imala jednostavnu bijelu haljinu ukrašenu mnoštvom perlica i s otvorenim leđima, dok su djeveruše bile odjevene u crne haljine, a u ruci su nosile bijele bukete.

Lijepa glumica prema oltaru je krenula uz pjesmu Stardust Nata Kinga Colea, a kada je došlo vrijeme za izmjenu prstenja Benjiju je njegov prsten ispao što je izazvalo smijeh među stotinjak uzvanika.

Židovsko vjenčanje završilo je klasičnim obredom nakon kojega se par povukao u osamu i 30 minuta proveo u privatnosti. Slavlje je kasnije nastavljeno uz dobru glazbu i brojne poznate pjevače iznenađenja poput Ryana Adamsa i Lionela Richieja.

Par se zaručio sredinom prosinca nakon sedam mjeseci veze, a prije toga Cameron je bila u vezi s Justinom Timberlakeom, Mattom Dillonom, Jaredom Letom i Alexom Rodriguezom.

Cameron Diaz and Benji Madden seen out for a walk in Midtown Manhattan.
<P>
Pictured: Cameron Diaz and Benji Madden
<P><B>Ref: SPL900734  291114  </B><BR/>
Picture by: Doug Meszler / Splash News<BR/>
</P>
<P><B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
/ Doug Meszler / Splash News

Foto: Splash

Linker
25. travanj 2024 21:10