Sipa/Cropix / SIPA

Vjenčanje Brada Pitta i Angeline Jolie otkrilo komplicirane obiteljske odnose

Skoro deset godina dugu vezu, jedan od najslavnijih holivudskih parova Brad Pitt (50) i Angelina Jolie (39) okrunili su brakom. Malo i intimno vjenčanje u Francuskoj okupilo je samo probrane članove obitelji i prijatelja te tako otkrilo komplicirane obiteljske odnose.

Prema riječima izvora bliskog paru, Angelia je imala tradicionalnu i dugu bijelu vjenčanicu napravljenu od čipke i svile, oko vrata je imala medaljon svoje pokojne majke Marcheline Bertrand, a lice je prekrila velom.

Par se odlučio vjenčati na desetu godišnjicu snimanja filma Mr & Mrs Smith, na čijem setu su se upoznali i zaljubili. Kao lokaciju odabrali su imanje kupljeno 2011. godine, nakon što je slavna glumica obećala svojoj majci, s kojom je bila jako vezana, da će se vjenčati u Francuskoj.

Maddox (13) i Pax (10) otpratili su Angelinu do oltara, dok su Zahara (9) i Vivienne (6) bacale latice tijekom ceremonije, a Shiloh (8) i Knox (6) držali prstenje. Dječaci su imali ista odjela kao i Brad dok su djevojčice imale različite haljine, svaka po svom izboru.

Foto: JLP

– Maddox je bio posebno uzbuđen jer on već godinama uporno nagovara roditelje da se vjenčaju – otkrio je izvor blizak paru.

Međutim, unatoč želji svih članova obitelji da budu prisutni prilikom tog svečanog čina, mnogi nisu bili pozvani. Bradov brat Doug Pitt i sestra Julie Neal nisu dobili pozivnicu za poseban dan slavnog holivudskog para.

– Pustit ću Brada da to komentira – izjavio je njegov brat na brojne upite novinara o dugo očekivanom vjenčanju.

Angelinin otac, glumac Jon Voight također nije bio pozvan i za vjenčanje je saznao iz medija.

– Drago mi je zbog njih – bio je kratak u svojoj izjavi otac slavne oskarovke.

L.A. : Vanity Fair post-Oscar party at Morton's in Los Angeles : Jon Voight     and daughter Angelina Jolie
/ CATUFFE/SIPA

Foto: Angelina s ocem, Sipa/Cropix

Vijest o vjenčanju najboljeg prijatelja posebno je razveselila Georgea Clooneyja (53).

– To je odlično! Jako sam sretan zbog njih – rekao je George o drugom braku Brada, koji je prije toga bio pet godina u braku s glumicom Jennifer Aniston (45), ali je za časopis Parade 2011. godine izjavio kako to nije bio zanimljiv brak.

Sudeći prema dugoj vezi koju ima s Angelinom i koja je sada konačno okrunjena brakom, jedna od najpoželjnijih muškaraca na svijetu napokon je sretan i ispunjen.

Nakon kratkog mednog mjeseca u Nici, novovjenčani par zaputio se na Maltu gdje počinju sa snimanjem zajedničkog filmskog projekta By The Sea.

Brad Pitt i Angelina Jolie – 9 godina ljubavi u slikama

Linker
18. travanj 2024 10:50