GLORIA IN VOLI

Više od 20 najboljih tenisica za proljetnu modnu utrku

Konkurencija je bespoštedna – za naklonost trendseterica bore se modeli sve otkačenijeg dizajna i sve boljih performansi. Pobjednik se bira prema osobnom stilu u financijskim mogućnostima.

TENISICE S PUNOM POTPETICOM Vole li cure toliko sport da im tenisice zamjenjuju čak i štiklu ili se ljubiteljice visokih potpetica samo prave da se obožavaju razgibavati? Bez obzira na odgovor, ovaj je model postao toliko omiljen da je nezaobilazan u svim odjevnim stilovima. Pogledajte u galeriji najljepše modele tenisica s punom potpeticom!

SPORTSKE TENISICE Specijalni potplat, high-tech materijali, izvanredne performanse: tenisice namijenjene profesionalnoj fizičkoj aktivnosti postale su poligon za primjenu različitih tehnoloških inovacija. Ako i ne namjeravate ganjati sportsku karijeru, dobro će doći uz običnu haljinu. Pogledajte u galeriji najljepše modele sportskih tenisica!

VISOKE TENISICE U ovom modelu skakat ćete nebu pod oblake, baš poput Michaela Air Jordana, slavnog američkog košarkaša iz 80-ih koji ih je proslavio. Smatrate li se frajericom, izvucite im jezik preko vezica. Pogledajte u galeriji najljepše modele visokih tenisica!

NISKE TENISICE Iako izgledaju ozbiljno, nisu za atletsku stazu nisit za igralište, a ni teretana im nije bliska – ove pozerice među tenisicama zato super funkcioniraju u svim modnim situacijama. Odjevnoj kombinaciji daju dozu ležernosti i otkačenosti, a i izuzetno su udobne. Pogledajte u galeriji najljepše modele niskih!

Linker
03. svibanj 2024 08:21