a'Mark Chilton/Richfoto.com 22/02/2012 002832 ADELE Brit Awards 2012-Arrivals-The o2, London, United Kingdom /Credit:MARK CHILTON/RICHFOTO/SIPA/1202221458
 / SIPA
PROMIJENILA SE

Više nisam kraljica drame

Britanska pjevačica, čiji novi singl Hello ruši sve rekorde, ispričala je da pjesmu ne doživljava toliko dramatičnom kako ju većina opisuje, te kaže kako ni sama više nije kraljica drame kakva je bila prije, a sve to zbog svog sina Angela koji je sada centar njena života.

Adele (27) je novi singl objavila nakon tri godine stanke, a njeni obožavatelji dočekli su ga s oduševljenjem. U intervjuu za Vice i-D pjevačica je izjavila kako nova pjesma, za razliku od njenog najvećeg hita Someone Like You, ne govori o bivšoj ljubavi.

– Pjesma ne govori o nikome konkretno. Odnosi se na sve: na prijatelje, na obitelj, na sve bivše dečke, na mene samu, na moje fanove – objasnila je pjevačica te dodala kako ima osjećaj da su svi mislili kako je ona negdje daleko, a zapravo je cijelo vrijeme bila tu.

Osvrnula se i na majčinstvo te priznala kako je prije bila prava kraljica drame i paničarila zbog svake sitnice, a otkad ima sina zna koji su joj prioriteti i ne brine zbog nevažnih sitnica. Dodala je i kako je odgoj djeteta težak zadatak, ali i najdivnije iskustvo u njenom životu.

British singer Adele arriving in LA with her son AngeloJan 3, 2015 X17online.com
JLP / juliano/X17online.com

Foto: JLP

Linker
19. travanj 2024 19:15