GLORIA PROMO

Vip DSF guide – virtualni vodič po Dubrovniku

Na Dubrovačkim ljetnim igrama, najprestižnijem kulturnom događaju u Hrvatskoj, neprestano se ostvaruju nove ideje, uvode inovacije i pomiču granice.

U povodu njihovog 65. izdanja, dugogodišnji generalni sponzor Vipnet ljubiteljima umjetnosti i novih tehnologija pripremio je novu mobilnu aplikaciju – Vip DSF guide.

Razvijena u suradnji s kreativnim timovima tvrtki divIT i Vivid & Shine, ova besplatna aplikacija uz pomoć tehnologije proširene stvarnosti na mobilnim uređajima oživljava virtualnog vodiča koji na hrvatskom ili engleskom posjetitelje upoznaje sa znamenitostima Dubrovnika te zanimljivostima s Igara.

Aplikaciju je potrebno preuzeti u trgovini Google Play, pokrenuti je te usmjeriti pametni telefon ili tablet prema tzv. pokretaču, odnosno vizualu starodubrovačkog kneza. 3D lik će potom oživjeti i početi davati informacije. Ovaj će virtualni vodič čekati cijele sezone posjetitelje Dubrovnika u Kneževom dvoru, palači Sponza i tvrđavi Revelin, ali i na brojnim tiskanim materijalima širom Grada.

Uz Vip DSF guide domaći i inozemni posjetitelji dobivaju tako novu dimenziju doživljaja Dubrovnika kao svjetski poznate turističke i kulturne destinacije.

Više o ovoj aplikaciji pronađite na: dsf-guide.vip.hr

Linker
17. travanj 2024 15:04