LJUBAV I MODA

Vinko Filipić ljubi manekenku

Na modnoj sceni najuzbudljivije je kada frcaju ljubavne iskre, koje su se razbuktale u pravi plamen između direktora modne manifestacije Fashion.hr Vinka Filipića (29) i Midikennove manekenke Sanele Seferagić (21).

Naime, na prošlotjedno otvorenje drugog dućana dizajnera Ivice Skoke Vinko i Sanela došli su skupa, a kako se tijekom večeri nisu odvajali jedno od drugoga, svima oko njih vrlo je brzo postalo jasno da je prijateljstvo, koje je započelo na modnim manifestacijama te kasnijim zajedničkim izlascima u klubove poput Sirupa, preraslo u ljubav.

– Svima nam je otpočetka bila vidljiva kemija između njih. Iako ih dijeli čak osam godina razlike, Vinko se divi Sanelinoj odvažnosti i upornosti. Čini mi se da su jako zaljubljeni – izjavio je njihov zajednički prijatelj.

Za razliku od Vinka, koji iza sebe ima dvije duge veze – s glumicom Ivom Visković i ekonomisticom Moranom Stinčić, bivšom djevojkom Tarika Filipovića – Saneli Seferagić ovo je prva ozbiljna veza.

Manekenka koja iza sebe ima odrađenu kampanju za Abercrombie&Fitch te modne editorijale za časopise poput Madame Figaro i Vogue Sposa, trenutno se posvetila studiju turističkog menadžmenta pa Zagreb napušta samo radi direktnih poslovnih angažmana, stoga paru ne prijeti najčešća opasnost u ‘modnim’ vezama – odvojenost.

Linker
26. travanj 2024 06:28