arhiva
PROGOVORIO OSAM GODINA NAKON PREKIDA

Vince Vaughn: U vezi s Jennifer Aniston stalno sam morao bježati od paparazza

Nakon više od osam godina nakon što su prekinuli Vince Vaughn (44) odlučio je progovoriti o svojoj vezi s Jennifer Aniston (46).

Iako je rekao da je slavna Prijateljica sjajna osoba, glumac i komičar izjavio je i kako je veza s njom na mahove bila jako naporna i to zbog paparazza koji su ih pratili u stopu.

– Vrijeme koje smo nas dvoje provodili zajedno bilo je dobro vrijeme, ali problem je što sam ja većinu tog vremena smišljao kako da izbjegnemo paparazze – izjavio je Vince za Playboy te dodao da zna da su i drugi slavni parovi imali i imaju takvih problema.

Glumac je rekao i kako mu je vještina izbjegavanja medija puno pomgla i nakon prekida s Jennifer kada je bio doslovno neuhvatljiv.

– To što nisam puno govorio javno o našoj vezi dok smo bili zajedno kasnije mi je dobro došlo, jer sam se samo nastavio ponašati na isti način, pa kao da nisam bio dio tog prekida, sav teret ponijela je Jennifer – iznio je Vince svoje viđenje situacije nakon što je s glumicom prekinuo u prosincu 2006.

Jennifer i Vince bili su u vezi godinu dana nakon što su zajedno snimili film Prekid. Njihova veza izazivala je veliki interes javnosti jer je to bila prva Jenniferina veza nakon razvoda od Brada Pitta.

Vince je sada u braku s Kylom Weber s kojom se oženio 2010. i s kojom ima dvoje djece, a Jennifer je zaručena za Justina Therouxa od 2012. godine.

Linker
23. travanj 2024 09:28