Facebook
NEDOSTAJE MU

Vin Diesel - emotivna poruka povodom godišnjice smrti Paula Walkera

Brojni obožavatelji i prijatelji pokojnog Paula Walkera 30. studenoga obilježili su njegovu prvu godišnjicu smrti i prisjetili se koliko im je poznati glumac značio te kakav je utjecaj imao na njihov život.

Vin Diesel (47), koji je često puta u javnosti otvoreno govorio o smrti svoga prijatelja i isticao koliko mu nedostaje te koliko su bili bliski, na Facebooku je podijelio stariju fotografiju pokojnog glumca i svoje kćeri Hanie Riley (6) ispod koje je ostavio emotivan komentar.

“Bio je značajan dio mog života i posebno sam ponosan na činjenicu da je mojoj kćeri bio ujak Pablo. Sjećam se dana kada je Hania rođena, bili smo na setu i samo njemu sam rekao vijest da mi supruga rađa, a on me potaknuo da odem i prerežem pupčanu vrpcu. Bio je iznimno važan dio moje očinske uloge. I godinu dana kasnije njegova me odsutnost ostavlja bez teksta. Nedostaješ nam Pablo!”

Osim Vina, i druge kolegice i kolege sa seta prisjetili su se njegove smrti pa je tako Michelle Rodriguez (36) na Twitteru podijelila fotografiju pokojnog glumca i kratak komentar.

“Volim te. Živiš u srcima svih onih koji te vole. Šaljem ti svu svoju ljubav.” napisala je glumica, koja je poput Vina s Paulom glumila u filmskom serijalu Brzi i žestoki.

Linker
23. travanj 2024 07:29