Reuters/EPH
DODJELA NAGRADA GRAMMY

VIDEO Taylor Swift ušla u povijest i poslala jasnu poruku Kanyeu Westu

Svečana dodjela Grammyja održana je u Los Angelesu, a 58. dodjelu glazbenih nagrada otvorila je Taylor Swift s pjesmom Out of the Woods te kasnije obilježila dodjelu nagrada emotivnim govorom.

Taylor Swift (26) kući je ponijela tri nagrade, među kojima i onu najprestižniju – album godine za album 1989. Slavna pjevačica ušla je u povijest kao prva žena koja je osvojila nagradu za album godine dvaput, a taj trenutak iskoristila je da odgovori Kanyeu Westu na njegove stihove iz pjesme Famous u kojima govori kako je ona slavna zahvaljujući njemu.

– Kao prva žena koja je osvojila Grammy za album godine dvaput, želim poručiti svim mladim ženama da će se na svom putu susresti s ljudima koji će pokušati osporiti njihov uspjeh ili preuzeti zasluge na njihov rad. Ali ako se samo usredotočite na svoje stvaralaštvo, jednog dana kada vam krene znat ćete da ste za to zaslužni samo vi i ljudi koji vas vole – poslala je jasnu poruku mlada pjevačica.

Dodjelu glazbenih nagrada Grammy obilježili su i američki reper Kendrick Lamar, koji je osvojio pet nagrada među kojima i one za najbolju rap pjesmu i rap album, Ed Sheeran koji je osvojio Grammy za pjesmu godine te Mark Ronson i Bruno Mars koji su nagrađeni za pjesmu Uptown Funk.

Linker
17. travanj 2024 00:03