Screenshot Youtube
DVIJE LJEPOTICE REKLAMIRAJU NAMJEŠTAJ

VIDEO Sofia Vergara i Cindy Crawford zajedno u reklami

Obje su vrlo slavne i imaju popriličan broj obožavatelja, obje su se nalazile na listama najseksipilnijih žena, a ovog puta zajedno su snimile reklamu.

Sofia Vergara (42) napravila je svoju vlastitu liniju namještaja za trgovinu Rooms To Go koju je predstavila u reklami, zajedno s Cindy Crawford (48) koja već godinama surađuje s njima.

Reklama započinje s Cindy koja, gledajući prema Sofiji, prošapuće: “Istina je. Tako je seksi”, dok Sofia napravi korak bliže Cindy i kaže: “Još je ljepša uživo”.

Ipak, na kraju se ispostavi da nisu govorile jedna o drugoj, već ih je osvojilo nešto na drugoj strani sobe – namještaj iz nove kolekcije.

Još 2013. godine je objavljeno da će Sofia imati liniju namještaja za Rooms To Go, a sama glumica priznala je da je s tom trgovinom povezana već više od 15 godina.

– Kada sam se sama s djetetom doselila u SAD, svoj prvi stan opremila sam upravo njihovim namještajem – otkrila je Sofia i dodala da nije mogla vjerovati da će snimati reklamu s Cindy.

– Kada sam živjela u Kolumbiji osamdesetih i devedesetih godina, nikada nisam ni pomislila da ću snimati reklamu s Cindy Crawford… Voljela bih da sam to znala jer bih onda vježbala svakog dana svog života. Cindy je nevjerojatno lijepa i stvarno draga – kazala je slavna glumica, zvijezda TV serije Moderna obitelj.

Ni Cindy nije skrivala koliko joj je drago što je upoznala slavnu glumicu: – Sofia je stvarno duhovita. Potpuno je iskrena, što stvarno cijenim. Duhovitost i ljepota su dobitna kombinacija.

Pogledajte video!

Linker
26. travanj 2024 20:29